Electrical Product Manager - Mobile chippers - Bruks Siwertell
site name Bruks-Siwertell

Electrical Product Manager - Mobile chippers

Produktansvarig för el, styrsystem och digitalisering hos Bruks Mobile Chippers
Om du är tekniskt intresserad, gillar häftiga och kraftfulla maskiner och vill jobba med avancerade och moderna produkter och system som levereras på en global marknad under ett starkt och välrenommerat varumärke och som dessutom medverkar till ökat nyttjande av framtida klimatsmarta lösningar - då är detta absolut något för dig.

Jobbet

Du kommer att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av branschen och våra produkter och system. Tjänsten innebär att du ansvarar för produktutveckling, produktunderhåll och kundanpassningar avseende el, styrsystem och digitalisering för våra produkter och system inom Mobile Chippers.

Nära samverkan med våra leverantörer av hårdvara och mjukvara samt att du själv kommer att arbeta med vissa delar i mjukvaruhanteringen så som viss programmering. 

Våra maskiner och system består av kompletta el och styrningstekniska lösningar för processtyrning säkerhetshantering m.m. där vi själva står för kunskap, idé och ansvar avseende maskinernas funktion. 

Vi är nu inne i ett spännande och omfattande förändringsarbete för våra produkter som genomgår förändringar inom ditt ansvarsområde samt att vi jobbar med att möta de ökade och stora möjligheter som finns inom digitaliseringsområdet. Vår ambition över tid är driva branschen inom dessa områden och samtidigt generera ökat kundvärde genom smarta och moderna lösningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet inom el och automationsområdet gärna i kombination med kunskaper inom reglerteknik och hydraulik. Erfarenhet från arbete med fordons el/elektronik inom lastbilar, entreprenadmaskiner eller skogsmaskiner är meriterande.

Du är bekant med standardisering / modularisering / kostnadsmedvetenhet och du är lyhörd på kundens krav och gillar att lösa kundens problem. Vi använder SolidWorks och AutoCAD och i vilka du bör ha erfarenhet. Vårt affärssystem är Monitor – en fördel om du är bevandrad i det.

Som person är du affärsinriktad och representativ. Du har en hög motivation, är initiativrik och engagerad. Dessutom har du en stark drivkraft och förmåga att se lösningar. Du gillar också att arbeta mot uppsatta mål.

Du talar och skriver både engelska och svenska flytande. Andra språkkunskaper betraktas som en merit.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, yoga, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet med placering på vårt kontor i Arbrå, Hälsingland. 

Kontakt / sök tjänsten

Ansök snarast, dock senast den 7 januari 2022, då vi arbetar med löpande urval.  Skicka din intresseanmälan märkt ”Produktansvarig” till Mia Olsson på e-post mia.olsson@bruks-siwertell.com. 

För mer information om tjänsten, kontakta Christian Ehn, Chef Mobile Chippers på tel 070-6993110 eller per e-post christian.ehn@bruks.siwertell.com.

Välkommen med din ansökan!

Title

Electrical Product Manager - Mobile chippers

Contract

Full time

Location

Arbrå - Sweden

Apply By

07 Jan 2022

Published

06 May 2021

Reference

853

Back to Career

More open positions

All open positions

Title Location Apply by Type of contract
Project Leader Mechanical Bjuv/Helsingborg - Sweden 28 Feb 2022 Full time
Calculation Engineer Bjuv/Helsingborg - Sweden 28 Feb 2022 Full time
Sales Manager / Sales Engineer Bjuv/Helsingborg - Sweden 06 Feb 2022 Full time
Service Fitter Arbrå - Sweden 14 Feb 2022 Full time
Assembly Manager Arbrå - Sweden 14 Feb 2022 Full time
Senior Mechanical Engineer Bjuv/Helsingborg - Sweden 28 Feb 2022 Full time
Project Manager Arbrå - Sweden 14 Feb 2022 Full time
Electrical Engineer Bjuv/Helsingborg - Sweden 28 Feb 2022 Full time